Skip to main content Skip to search

Referenssit

Referenssit

Ahlberg Data Oy

“Olemme Ahlberg Data Oy:ssa erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön HR-tilipalvelu Oy:n kanssa. Voimme huoletta keskittyä ydintoimintaamme ja sen kehittämiseen kun tiedämme että meillä on asiantunteva tilipalvelu hoitamassa kirjanpitoamme.

Erityisesti Visma Fivaldi on meille suureksi hyödyksi. Visma Fivaldin yhteiskäyttötunnuksen käyttö tekee yrityksen taloushallinnon erittäin vaivattomaksi. Yhdellä tunnuksella pääsen seuraamaan kirjanpitoa reaaliajassa, tekemään myyntilaskutuksen, sekä hyväksymään ostolaskut. Helppoa!

Palvelun käyttöönoton yhteydessä saimme HR-tilipalvelulta kattavan perehdytyksen ohjelman käyttöön.

Koemme HR-tilipalvelun ammattitaitoisena ja helposti lähestyttävänä tilitoimistona. Saamme aina kattavat ja selkeät vastaukset kaikkiin mieltämme askarruttaviin asioihin ja kysymyksiin. Suosittelen HR-tilipalvelua, sekä Visma Fivaldia lämpimästi yrityksille toimialasta riippumatta.”

Markus Holmström, CEO Finland

 

Tekmur Oy

“Yhteistyö HR-tilipalvelu Oy:n kanssa on sujunut erinomaisesti, kirjanpitäjämme tuntee haastavan rakennusalan hyvin ja voimme luottaa siihen, että hän huolehtii yrityksemme kirjanpidon ja palkanlaskennan ammattitaitoisesti.  Meille on tärkeää tietää missä mennään reaaliaikaisesti kuitenkin niin, että saamme keskittyä omaan osaamiseemme.

 

Meillä on käytössä Visma Fivaldin yhteiskäyttötunnus. Teemme sillä itse omat myyntilaskumme, tarkistamme ja hyväksymme ostolaskut ja maksatuksen huolehtii tilipalvelu. Saamme reaaliaikaiset raportit ihan missä vain ja milloin vain haluamme, tämä on tärkeää yrittäjän näkökulmasta.

 

HR-tilipalvelu Oy on asiansa osaava ammattitilitoimisto, asiat sujuvat, apua saa aina. Suosittelemme lämpimästi kokemuksemme perusteella.”

 

Marjo Kunnari, Hallituksen jäsen

 

 

LEOX Oy

“Meillä on ollut käytössä HR-tilipalvelu Oy:n kirjanpitopalvelu jo vuoden. Olemme olleet tyytyväisiä alusta saakka.

Palvelu on lämminhenkistä ja nopeaa. Kiireellisissä tapauksissa tavoitamme yhteyshenkilömme jopa puhelimitse.

Meillä on käyttäjätunnus Visma Fivaldiin, jossa käsittelemme kaikki laskuihin liittyvät asiat. Visma Fivaldista pääsemme myös seuraamaan kirjanpitoa reaaliajassa.

Suosittelemme lämpimästi HR-tilipalvelua niin suurille kuin pienillekin yrityksille. Apua on aina saatavilla, kun sitä tarvitsee!”

 

Daniel Tuukkanen, Toimitusjohtaja