Skip to main content Skip to search

Yritys

HR-tilipalvelu on vuonna 2003 perustettu tilitoimisto

Asiakastyytyväisyys ja sähköiset taloushallintopalvelut on fokusoitunut sisäiseen- ja ulkoiseen laskentatoimen. Yhtiöoikeudelliset asiat kerralla kuntoon laittava täyden palvelun tilipalvelu.

Asiakaskunta

Asiakaskuntamme on hyvin laaja kattaen yleisimmät yhtiömuodot, ja asunto-osakeyhtiöt. Meillä asiakas on kaiken toimintamme keskiössä, kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja asiakaspalvelua asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Yrityksemme pyrkimys on olla asiakkaidemme pitkäaikainen tilitoimistokumppani ja asiakaskuntamme kasvaa tasaisesti. Tutustu tarjontaamme ja ota reippaasti yhteyttä niin ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun tarpeesi täyttävän nykyaikaisen taloushallinnon kokonaisratkaisun.

Palvelut

Tarjoamme ulkoisen ja- sisäisen laskentatoimen palveluja. Ulkoisen laskentatoimen eli liikekirjanpidon tehtävä on rekisteröidä yrityksen liiketapahtumia, selvittää yrityksen taloudellinen tila sekä yrityksen omistajilleen tuottama voitto. Käytännössä ulkoinen laskentatoimi tuottaa kirjanpitovelvollisen lakisääteiset asiakirjat: tilinpäätöskirjan, tuloslaskelman sekä taseen, tase-erittelyn, veroilmoitukset ja palkkojen vuosi-ilmoitukset.

Sisäisen laskentatoimen tehtävä on sisäisen pääomakierron rekisteröinti ja yrityksen johdon avustaminen toiminnan suunnittelussa, analysoinnissa ja valvonnassa. Sisäisen laskentatoimen seuranta on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Visma Fivaldin sähköisessä toimiympäristössä tarkkailet yrityksesi tilannetta reaaliaikaisesti ja vaivatta ajasta tai paikasta riippumatta. Valitsemalla meidät kirjanpitotoimistoksi saat päävastuullisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan, jotka ovat helposti tavoitettavissa ja hoitavat yrityksesi kirjanpidon parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi hoidamme tarvittaessa kaikki yhtiöoikeudelliset ilmoitukset puolestasi valtakirja menettelyllä.

Tarjoamme erilaisia kirjanpidon palvelupakettiratkaisuja erilaisille ja erikokoisille kirjanpitovelvollisille. Valitse itsellesi sopiva palvelupaketti ja pyydä tarjous, niin tiedät mitä saat ja mitä maksat.

Tililuettelo

Tililuettelo on käytettävien kirjanpitotilien luettelo. Tilien määrä riippuu siitä, kuinka tarkka erittely tuloista ja menoista halutaan. Tilit on valittava vähintäänkin niin, että niistä saadaan yhteenlaskulla virallisen tilinpäätökseen tuloslaskelman, taseen ja liitetietojenkin erät niin kuin asetus vaatii. Lisäksi monet tilinpäätöksessä annettavat liitetiedot vaativat tiettyjä asioita seurattavaksi omilla tileillään. Myös veroilmoituksen täyttämisessä ja muissa viranomaisilmoituksissa tarvitaan kirjanpidosta tietoja, joita on selvintä seurata omilla tileillään, jotta aukottomuus ja liiketapahtumien yhteys annettuihin ilmoituksiin on vaikeuksitta todettavissa kirjanpidosta. Tilien luettelon tulee olla selkeä ja riittävästi eritelty ja siinä tilillä tulee olla kuvaus, joka selittää sen sisällön.

Tilipalvelullamme on käytössään nykyaikaset ja helposti asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvat laajat tilikartat:

  • Liikekirjurien tilikartta
  • Kiinteistökirjurien tilikartta
  • Yhdistystilikartta